Ενέσιμη Λιποδιάλυση: Η βέλτιστη θεραπεία εξαφάνισης του τοπικού πάχους

Ενέσιμη Λιποδιάλυση για Εξαφάνιση τοπικού λίπους

Ενέσιμη Λιπόλυση ή Ενέσιμη Λιποδιάλυση: Τι είναι;

Η Ενέσιμη Λιπόλυση (ή Ενέσιμη Λιποδιάλυση) είναι μια θεραπεία ιατρικής αισθητικής σώματος (και προσώπου) που πραγματοποιείται στο ιατρείο, όπου ένα λιποδιαλυτικό παρασκεύασμα εγχέεται σε περιοχές επίμονου λίπους έτσι ώστε να το διασπάσει μόνιμα.

Το λιποδιαλυτικό παρασκεύασμα μπορεί να περιέχει διάφορα συστατικά, αλλά μερικά από τα πιο συνηθισμένα είναι καρνιτίνη (ένα φυσικό μόριο του οργανισμού μας), δεοξυχολικό οξύ και φωσφατιδυλοχολίνη.

Μερικές από τις πιο κοινά στοχευόμενες περιοχές είναι:

  • Κάτω από το πηγούνι («διπλοσάγονο»)
  • Κοιλιά
  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Μπράτσα
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα και στην καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας!

Πως λειτουργεί;

Το ενέσιμο διάλυμα διασπά το σωματικό λίπος το οποίο στη συνέχεια απορροφάται από τον οργανσμό και αποβάλλεται φυσικά μέσω των ούρων.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα; Πόσο διαρκούν;

Σύμφωνα με την σύγχχρονη επιστημονική γνώση και την τεράστια κλινική εμπειρία από χιλιάδες θεραπείες παγκοσμίως, τα λιποκύτταρα που έχουν διαλυθεί ποτέ δεν επιστρέφουν! Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω τοπικές εναποθέσεις λίπους εξαφανίζονται μόνιμα. Εφόσον το βάρος παραμένει αμετάβλητο, τα αποτελέσματα της θεραπείας λιπόλυσης θα παραμένουν σταθερά.

Μπορώ να χάσω βάρος με την Ενέσιμη Λιποδιάλυση;

Η θεραπεία δεν προορίζεται ως μέσο μείωσης βάρους αλλά είναι ένας τρόπος να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητες τοπικές εναποθέσεις λίπους, π.χ. διπλό πηγούνι, λίπος στους μηρούς, την κοιλιά και τα μπράτσα.

Τα αποτελέσματα της εν λόγω θεραπευτικής μεθόδου επιβεβαιώνονται από εκατοντάδες κλινικές μελέτες. Σχεδόν στην ολοκληρία αυτών κανένας ασθενής δεν εμφανίζει ασσυμετρίες ή ανωμαλίες, ρυτίδες, δίπλες ή κάποια σοβαρή παρενέργεια μετά τη θεραπεία. Δεν αναφέρονται εκ νέου μεγέθυνση των αποθέσεων λίπους, ενώ οι μειώσεις των αποθέσεων λίπους αναφέρονται ως εντυπωσιακές!.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της ενέσιμης λιπόλυσης;

Η Ενέσιμη Λιποδιάλυση επιτυγχάνει μόνιμη μείωση των εναποθέσεων λίπους, ειδικά σε εκείνες τις περιοχές που δεν μπορούν να στοχεύσουν η δίαιτα ή η άθληση. Η θεραπεία είναι ήπια, ουσιαστικά ανώδυνη, σχεδόν μηδενικού κινδύνου (στα χέρια του εξειδικευμένου Ιατρού) και δεν διαρκεί πολύ. Δεν απαιτείται περίπλοκη φροντίδα προ ή μετά τη θεραπεία. Δεν επηρεάζεται η ικανότητα για εργασία, και ουσιαστικά δεν υπάρχει διακοπή από την καθημερινότητα.

Οι παγκόσμιες στατιστικές αναφέρουν ποσοστό ικανοποίησης άνω του 90% σε μια περίοδο 6 ετών. Με βάση τα ανωτέρω πραγματικά είναι μια φανταστική εναλλακτική λύση στη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται 2-3 συνεδρίες, ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο αρχικός όγκος λίπους, ο τρόπος ζωής και η ανταπόκριση στη θεραπεία.

Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συμβουλή;

Σας συμβουλεύουμε να παραμένετε ενυδατωμένοι μετά τη θεραπεία και να αποφεύγετε οποιαδήποτε άσκηση ή αλκοόλ για 6 ώρες μετά.

Γιατί Ενέσιμη Λιποδιάλυση στο Medi Therapolis;

Στο εξειδικευμένο κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Medi Therapolis στην Χαλκίδα, όλες οι ενέσιμες θεραπείες εφαρμόζονται από Εξειδικευμένους Ιατρούς- συχνά Διάσημους στο παγκόσμιο στερέωμα, Πλαστικούς & Δερματολόγους, με πολύ μεγάλη γνώση και κλινική εμπειρία.