Μεσοθεραπεία με Dermapen: Η καλύτερη λύση για ένα λείο και νεανικό πρόσωπο

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Γιατί η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι η καλύτερη λύση για ένα λείο και νεανικό πρόσωπο;

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να πετύχετε ένα λείο και νεανικό πρόσωπο, η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Το Dermapen είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα microneedling παγκοσμίως το οποίο συμβάλλει στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματός σας.

Επιπλέον, η μεσοθεραπεία με Dermapen μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων, ουλών και άλλων ατελειών. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτή τη θεραπεία, συνεχίστε να διαβάζετε!

Τι είναι το Dermapen;

Το Dermapen είναι μία αυτόματη συσκευή μικροβελονισμού η οποία μπορεί και “σβήνει” με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Σκεφτείτε το Dermapen σαν ένα στυλό το οποίο διαθέτει μία σειρά από μικροβελόνες στις άκρες του (πιο λεπτές και από μία τρίχα). Αυτές οι βελόνες διεισδύουν στο δέρμα και δημιουργούν μικρές και ελεγχόμενες οπές. Αυτό οδηγεί τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη ώστε να επουλώσει αυτές τις οπές.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ο ειδικός θεραπευτής, τοποθετεί διαλύματα υαλουρονικού οξέος, πεπτίδια και άλλα ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες με σκοπό να εισχωρήσουν στο δέρμα έως το άνω χόριο.

Τα αποτελέσματα μέσω αυτής της διαδικασίας είναι τέτοια που ξεπερνούν και αυτά της καλύτερης αντιγηραντικής κρέμας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι αντιγηραντικές ή ενυδατικές κρέμες δεν έχουν την δυνατότητα να διεισδύσουν σε αυτό το βάθος που φτάνει το Dermapen.

Διαδικασία

Ο θεραπευτής αφού δει από κοντά τις ανάγκες που υπάρχουν στο πρόσωπο ή/και τον λαιμό του θεραπευόμενου, καθορίζει το πλάνο θεραπείας.

Έπειτα καθαρίζει το δέρμα στην περιοχή που θα εφαρμοστεί η μεσοθεραπεία με Dermapen και απλώνει το διάλυμα με τα ενεργά συστατικά της θεραπείας.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου το Dermapen εισχωρεί σε πολύ μεγάλο βάθος, κρίνεται απαραίτητη και η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για να μειωθεί η ενόχληση της διαδικασίας στο ελάχιστο δυνατό.

Μόλις η κρέμα έχει αρχίσει να δρά, ο θεραπευτής κάνει χρήση του Dermapen, πραγματοποιώντας μερικά περάσματα από την θεραπευόμενη περιοχή. Οι μικροβελόνες του Dermapen εισέρχονται στο δέρμα, ανοίγοντας μικροσκοπικά “κανάλια” όπου θα εισχωρήσει το διάλυμα της θεραπείας.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο θεραπευτής εφαρμόζει μία μάσκα ή κάποιο άλλο ειδικό προϊόν για να καταπραΰνει την ερυθρότητα και την ευαισθησία που προκλήθηκε από τη χρήση του Dermapen.

Τέλος, για να προστατεύσει το δέρμα απλώνει στην περιοχή μία αντηλιακή κρέμα ή κάποιο άλλο serum.

Πού εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία με Dermapen;

Η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι κυρίως για το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που υπάρχουν κάτι από τα παρακάτω:

  • Ρυτίδες γήρανσης
  • Ρυτίδες λαιμού
  • Γραμμές προσώπου
  • Ουλές ακμής
  • Πανάδες
  • Δυσχρωμίες
  • Διεσταλμένοι πόροι
  • Πόδι της χήνας
  • Ρινοχειλική αύλακα

Ποια η διαφορά της μεσοθεραπείας από αυτή με το Dermapen;

Τόσο η κλασική μεσοθεραπεία όσο και η μεσοθεραπεία με Dermapen πρέπει να πραγματοποιούνται σε ειδικά κέντρα Ιατρικής Αισθητικής.

Και ενώ και οι δύο θεραπείες διεισδύουν στο πρόσωπο με τη χρήση μικροσκοπικών βελόνων, η μεσοθεραπεία με Dermapen υπερτερεί στο εξής: Οι νυγμοί που γίνονται είναι πολλαπλάσιοι, με αποτέλεσμα να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να φέρει μεγαλύτερη αναζωογόνηση στο δέρμα του θεραπευόμενου. Επίσης, η μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Πλεονεκτήματα μεσοθεραπείας με Dermapen

Η μεσοθεραπεία προσώπου με τη χρήση Dermapen είναι μία σχεδόν ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία. Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο ή το λαιμό του θεραπευόμενου φαίνονται σε σύντομο διάστημα και διαρκούν για πολύ καιρό. Ενώ ακόμα και η ερυθρότητα που μπορεί να υπάρχει κατά την αποθεραπεία διαρκεί μόνο 1-2 ημέρες.

Γιατί Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen στο Medi Therapolis;

Το Medi Therapolis στη Χαλκίδα είναι το ιδανικό κέντρο Ιατρικής Αισθητικής για να κάνετε μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen και να αποκτήσετε ένα σφριγηλό, νεανικό, μεταξένιο πρόσωπο ή λαιμό. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και κάποιος από τους ειδικούς συνεργάτες μας θα φροντίσει να διατηρήσετε το πρόσωπό σας για πάντα νέο!