Αυξητική Χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ

Αυξητική Χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ

Τα γεμάτα και σαρκώδη χείλη αποτελούν σύμβολο νεανικότητας και θηλυκότητας. Ωστόσο, είτε λόγω κατασκευής, είτε λόγω της χρονικής γήρανσης, τα χείλη τείνουν να χάνουν το περίγραμμά τους αλλά και τον όγκο τους. Η αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο, επιτυγχάνει διόρθωση στις ατέλειες του σχήματος και στο μέγεθος, τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Το δημοφιλέστερο εμφύτευμα είναι το υαλουρονικό οξύ, το οποίο ο ιατρός εφαρμόζει ενέσιμα, με στόχο το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και να βασίζεται στους κανόνες της «χρυσής τομής».

 

Θα πονέσω; Είναι εύκολη η διαδικασία;

Αφού εφαρμοστεί νωρίτερα μια αναισθητική κρέμα τοπικά στα χείλη, ώστε να μουδιάσει το σημείο και ο/η ασθενής να μην αισθανθεί το τσίμπημα, ο ιατρός προχωρά στην έγχυση του υαλουρονικού οξέος στα κατάλληλα σημεία. Η θεραπεία ολοκληρώνεται στο ιατρείο, μέσα σε 15-30 λεπτά.

 

Πότε θα δω το αποτέλεσμα;

To αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή του υλικού, ενώ αν χρειαστεί συμπλήρωση μπορεί να γίνει μετά από 15 ημέρες.

 

Υπάρχουν παρενέργειες;

Μετά την έγχυση υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί οίδημα ή κάποιες μικρές εκχυμώσεις που, όμως, υποχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. H τοπική εφαρμογή πάγου στην περιοχή ή μια ειδική κρέμα θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του υαλουρονικού οξέος κυμαίνεται από 8 μέχρι 10 μήνες.

 

Γιατί να προτιμήσω κάτι προσωρινό και όχι κάτι μόνιμο;

Αν δεν είστε σίγουρη για την αλλαγή και δεν θέλετε να πάρετε το ρίσκο για κάτι μόνιμο, η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ θα σας δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια εκδοχή σας που θα έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε αν θα διατηρήσετε ή όχι σε μεταγενέστερο χρόνο.

 

Γιατί η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος είναι ο πιο εύκολος και ελεγχόμενος τρόπος να βελτιώσετε τα χείλη σας;

Ο λόγος είναι απλός: Διαθέτει αντίδοτο και, άρα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να «ανακληθεί» η εφαρμογή του. Η υαλουροδινάση είναι ένα ενέσιμο υλικό σε υγρή μορφή, το οποίο όταν έρθει σε επαφή με το υαλουρονικό οξύ μπορεί να το διασπάσει και να το εξαφανίσει. Η ύπαρξή της υαλουροδινάσης καθιστά το υαλουρονικό οξύ μοναδικό, αφού κανένα άλλο ενέσιμο εμφύτευμα της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής δεν έχει αντίδοτο. Ταυτόχρονα, το υαλουρονικό οξύ είναι ένα αδρανές υλικό. Αυτό σημαίνει πως δεν προκαλεί φλεγμονές, κολλαγονώσεις ή αλλεργικές αντιδράσεις.