Μεσοθεραπεία Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό Οξύ

Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ

Η επιδερμίδα διαθέτει ένα σημαντικό συστατικό ενυδάτωσης που λέγεται υαλουρονικό οξύ. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου, το επίπεδο υαλουρονικού οξέος μειώνεται με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει την ελαστικότητά της, να γίνεται θαμπή και να αποκτά ρυτίδες.

Μπορεί οι τοπικές αγωγές με ακριβά προϊόντα περιποίησης να βελτιώνουν προσωρινά την επιφάνεια του δέρματος, αλλά μόνο η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ ή/και XDNA μπορεί να προσφέρει και να διατηρήσει τη βαθιά ενυδάτωση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας, αφού δρα ολοκληρωτικά εκ των έσω. Ναι, στην περίπτωση αυτή το υαλουρονικό οξύ δε «γεμίζει» ρυτίδες, αλλά αναλαμβάνει ρόλο θρέψηςκαι αναδόμησης, αφού εγχέεται κάτω από την επιδερμίδα. Έτσι το πρόσωπο σας ανακτά την ελαστικότητα και τη λάμψη του, οι ρυτίδες σταδιακά βελτιώνονται και ταυτόχρονα ενισχύεται η φυσική άμυνα της επιδερμίδας.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυάσει και άλλα σημαντικά συστατικά για την αποκατάσταση της επιδερμίδας σας, όπως είναι οι συσφικτικοί παράγοντες (DMAE) και η βοτουλινική τοξίνη.