Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο

Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο

Ρινοπλαστική σε 20 λεπτά

Κι όμως είναι αλήθεια! Στο Medi Therapolis κορυφαίοι γιατροί, πλαστικοί και δερματολόγοι, εφαρμόζουν αυτήν την προηγμένη μέθοδο ώστε να βελτιώσουν την ασυμμετρία μιας μύτης τροποποιώντας το σχήμα της στο βέλτιστο αρμονικό αποτέλεσμα.

Το σχήμα της μύτης διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στη συνολική εικόνα του προσώπου, αλλά μια χειρουργική επέμβαση διόρθωσής του μπορεί να είναι απαγορευτική για διάφορους λόγους όπως η ολική αναισθησία ή οι πιθανές επιπλοκές.

Η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο αποτελεί μια ιδανική λύση καθώς μπορεί να βελτιώσει μια ασσυμετρία, από 60% ως και 100%.

Χρόνος Θεραπείας

~20 Λεπτά

Διάρκεια Αποτελεσμάτων

~1 Έτος

Χρόνος Αποκατάστασης

Την ίδια μέρα

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο (Πλαστική Μύτης Χωρίς Νυστέρι)
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο (Πλαστική Μύτης Χωρίς Νυστέρι)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας είναι άμεσα ορατά. Μετά τη θεραπεία συνήθως απαιτείται η εφαρμογή πάγου τοπικά στην περιοχή της έγχυσης για περίπου 30΄ με 1 ώρα.

Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μικρός ερεθισμός στην περιοχή έγχυσης λόγω των ενέσεων, ο οποίος όμως υποχωρεί σε 24-48 ώρες το πολύ. Μπορεί επίσης να καλυφθεί εύκολα, συνήθως με make-up.

Τυχόν οιδήματα ή εκχυμώσεις μπορεί σπάνια να εμφανιστούν, λόγω ευαισθησίας του δέρματος. Αν εμφανιστούν, διαρκούν συνήθως 2-3 μέρες και υποχωρούν χωρίς άλλη παρέμβαση.

Σε γενικές γραμμές ρινοπλαστική με χρήση Υαλουρονικού οξέως μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα με δυσμορφία ρινός ηλικίας μεγαλύτερης των 17 ετών, όταν δηλαδή έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του ρινικού σκελετού.

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας μικρής συντήρησης κάθε ένα με ενάμισυ χρόνο (ανάλογα βέβαια και με την κάθε περίπτωση).

Η θεραπεία συντήρησης είναι δυνατή λόγω του ότι τo Yαλουρονικό οξύ, αν και δεν είναι μόνιμο υλικό, απορροφάται όμως βαθμιαία από τους ιστούς.

Συγκεκριμένα το Υαλουρονικό οξύ στην περιοχή της μύτης απορροφάται σε ποσοστό περίπου από 5% μέχρι 15 % τον πρώτο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μετά από έναν χρόνο δεν εξαφανίζεται όλη η ποσότητα που έχουμε βάλει στην περιοχή της μύτης αλλά παραμένει στη θέση του ποσοστό ίσο με 85% έως 90%. Άρα για να συντηρήσουμε το αποτέλεσμα αρκεί να συμπληρώσουμε το Υαλουρονικό που έχει απορροφηθεί.

Ο βαθμός απορρόφησης του Υαλουρονικού οξέως εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως

  • Η ηλικία
  • Ο τύπος του δέρματος
  • Η μυϊκή δραστηριότητα των υποκείμενων μυών
  • Το βάθος και η θέση έγχυσης
  • Η πυκνότητα του ενιόμενου υλικού.

Συγκεντρωτικά θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η θεραπεία επαναλαμβάνεται μετά από 10 έως 16 μήνες για τη διατήρηση ενός πολύ καλού αποτελέσματος.