Μεσοθεραπεία με Dermapen

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Το Dermapen είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Το Dermapen διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 – 2,5 χιλιοστά, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Οι βελόνες στο Dermapen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και τον χρόνο αποκατάστασης.

Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν. Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμικών κυττάρων οι μικροοπές κλείνουν γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

Το Dermapen είναι μια μορφή μεσοθεραπείας με την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίας στο κατώτερο χόριο, εκεί που δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και ρετινόλη.

Το Dermapen μπορεί να δώσει αποτέλεσμα με μία εφαρμογή, η επανάληψη του καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας

Διάρκεια συνεδρίας : 30 – 45 λεπτά