Coax CRF για το Πρόσωπο

Coaxmd ραδιοσυχνότητες σύσφιξη λιπογλυπτική προσώπου

Το Coax CRF, είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα που συνδυάζει δύο καινοτόμες τεχνολογίες, την μονοπολική ραδιοσυχνότητα και τον λιπολυτικό υπέρηχο. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει τη δράση της ενέργειας, σε βάθος στο χόριο και στον υποδόριο ιστό, με αποτέλεσμα την επιλεγμένη καταστροφή των λιποκυττάρων και την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση των κυττάρων στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την δομή των ιστών μειώνοντας την κυτταρίτιδα και προσφέροντας ταυτόχρονα τέλειο συσφιγκτικό αποτέλεσμα. Η συσκευή διαθέτει ακόμα VACUUM για λιπογλυπτική και για το απαραίτητο λεμφικό μασάζ μετά και κατά τη διάρκεια κάθε θεραπείας και CRYO για ακόμα καλύτερη σύσφιξη αλλά και για την αντιμετώπιση τυχόν ερεθισμών.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Coax CRF και άλλων συσκευών ανάλογης τεχνολογίας, είναι η ευελιξία και η ταχύτητα στην αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων που η μηχανή μπορεί να εκτελέσει, αφού οι διαφορετικές τεχνολογίες του Coax CRF εφαρμόζονται ταυτόχρονα.

Οι μέχρι τώρα γνωστές θεραπείες είναι περιορισμένης δράσης γιατι δρουν κατά κύριο λόγο επιφανειακά στην επιδερμίδα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως για την αποκατάσταση του κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του ιστού. Με την τεχνολογία Coax μπορούμε να φτάσουμε στα βαθύτερα στρώματος του δέρματος μέχρι τη μυϊκή περιτονία. Η θερμότητα που παράγεται εν τω βάθει, προκαλεί τη “σύσπαση” των ινών του κολλαγόνου και προάγει τη σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντική βελτίωση στη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος.

Με λίγα λόγια, οι ραδιοσυχνότητες προκαλώντας ταλαντώσεις στα κύτταρα, αυξάνουν την αιματική κυκλοφορία, προκαλούν αγγειοδιαστολή και υπεραιμία, διεγείρουν τους ινοβλάστες ώστε να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη και ανακατατάσσουν τις ίνες του κολλαγόνου που έχουν υποστεί ελάστωση, ενώ ταυτόχρονα μέσω αυτών των δράσεων ενυδατώνει το δέρμα. Ο λιπολυτικός υπέρηχος πάλι, μέσω της ταλάντωσης που προκαλεί και αυτός στα κύτταρα των ιστών, ανεβάζει τη θερμοκρασία των ιστών εν τω βάθει και προκαλεί το φαινόμενο της σπηλαιοποίησης (cavitation), μέσω του οποίου πραγματοποιείται καταστροφή του λιποκυττάρου και βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Που εφαρμόζεται:

Στο πρόσωπο:

Για σύσφιξη και λείανση ρυτίδων. Είναι κατάλληλη για ασθενείς με ήπια έως μέτρια χαλάρωση των ιστών του προσώπου, συνήθως για όσους βρίσκονται μεταξύ 30- 50 ετών με οποιοδήποτε χρώμα δέρματος. Επίσης ενυδατώνει την επιδερμίδα μέσω της αγγειοδιαστολής και της υπεραιμίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για:

  • Θεραπεία στο μέτωπο (lifting φρυδιών και σύσφιξη δέρματος στο πρόσωπο)

  • Κάτω από τα μάτια (πύκνωση και σύσφιξη του δέρματος και lifting στο άνω μέρος της παρειάς)

  • Στις παρειές (ελαφρύ lifting και μείωση των διευρυμένων πόρων)

  • Στο μέσον του προσώπου, στη γραμμή σαγονιού (μείωση διπλοσάγονου, σχηματισμός οβάλ)

  • Στο λαιμό (συσφίγγει το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες του λαιμού)

  • Ντεκολτέ

Αίσθηση θεραπείας:

Καθώς η ενέργεια RF χορηγείται στο δέρμα και τους υποκείμενους ιστούς, ο ασθενής θα δοκιμάσει μια ήπια αίσθηση θερμότητας. Αυτή η αίσθηση, είναι ένδειξη προς τον ασθενή ότι το κολλαγόνο έχει φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία για σύσφιξη.

Διάρκεια θεραπείας:

Από 30 – 60 λεπτά ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Πόσες επαναλήψεις χρειάζονται;

Το Coax μπορεί να δώσει αποτέλεσμα με μια φορά, αλλά ανάλογα με την ανάγκη, απαιτείται να γίνει ένας κύκλος θεραπειών 8-12 επαναλήψεων.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα της θεραπείας:

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι μετρήσιμη βελτίωση σε επίπεδο σύσφιξης εμφανίζεται σταδιακά μετά τους 2-6 μήνες που ακολουθούν τη θεραπεία. Ωστόσο, πολλοί ασθενείς έχουν αναφέρει ότι έχουν δει αποτελέσματα νωρίτερα.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν 24 ή και παραπάνω μήνες ανάλογα με την πορεία της φυσικής γήρανσης του ασθενούς.