Coolifting: Η πιο εντυπωσιακή και γρήγορη σύσφιξη προσώπου

Coolifting Σύσφιξη προσώπου

Είναι η πιο εντυπωσιακή και γρήγορη σύσφιγξη προσώπου. Μέσα σε 5 λεπτά αφαιρούμε 10 χρόνια από το πρόσωπό μας. Πρόκειται για ένα επαναστατικό σύστημα που ρίχνει πίεση στους ιστούς του προσώπου μια ισχυρή ροή CO2 , συνδυάζοντας μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών και χαμηλή θερμοκρασία.

Πέντε λεπτά για να αφαιρέσετε 10 χρόνια από το πρόσωπό σας! Το coolifting είναι μια θεραπεία αναζωογόνησης και καταπολέμησης των ρυτίδων που προσφέρει αποτελέσματα σε μόλις πέντε λεπτά. H Coolifting αντιμετωπίζει τις ρυτίδες στα μάτια, το μέτωπο, το λαιμό, τα μάγουλα και τα χείλη.

Η CooLiifting είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου βασισμένη στην υποπίιεση. Μεταφέρει μια δόση υαλουρονικού διαλύματος και αμινοξέων σε συνδυασμό με ένα δροσερό ψεκασμό.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Πως λειτουργεί το CooLifting;

Το όπλο Coolifting ρίχνει μια ισχυρή ροη CO2 στους ιστούς του προσώπου, μαζί με μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση ψεκαστικών δραστικών ουσιών σε πολύ υψηλή πίεση και πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία και έτσι δεν είναι επώδυνη . Η πίεση και η θερμοκρασία εφαρμογής ελέγχονται τεχνικά από συγκεκριμένο λογισμικό, έτσι ώστε η αίσθηση της θεραπείας να είναι ευχάριστη. Η ψυχρή ροη  CO2  και τα ενεργά συστατικά σε συνδυασμό με την υψηλή πίεση εφαρμογής στην επιδερμίδα προκαλεί εντατική διείσδυση των δραστικών ουσιών  Coolifting και μια εκθετική αύξηση των αποτελεσμάτων της.

 

Η συνεδρία

Απλή ,αποτελεσματική ,μη επεμβατική και γρήγορη  θεραπεία :5 λεπτά ανοίγουν ένα νέο μέλλον για αναζωογόνηση. Ο συνδυασμός  μεταξύ μιας μεγάλης συγκέντρωσης δραστικών συστατικών όπως ποτέ δεν είχε επιτευχθεί με άλλες θεραπείες.

Η θεραπεία

Η θεραπεία coolifting αποτελείται από διαφορετικούς τύπους φιαλιδίων που εφαρμόζονται ,μαζί με τα φυσίγγια CO2, με το πιστόλι Coolifting.

Η Coolifting λειτουργεί με τη χρήση ενός ψεκαστικού καρβοξυλίου για την παροχή ενός ενυδατικού ορού σε προβληματικές περιοχές του δέρματος .Το Coolifting

Μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά και δεν υπάρχει χρόνος διακοπής μετά την συνέδρια σας σας. Δεν υπάρχει πόνος με το Coolifting.

Το όπλο Coolifting προβάλει μια ισχυρή ροη διοξειδίου του άνθρακα στο πρόσωπο , μαζί με μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, χυμού μίσχου και πρωτεΐνης σίτου σε υψηλή πίεση και χαμηλή θερμοκρασία. Τα αποτελέσματα εξομάλυνσης, λάμψης και αναζωογόνησης είναι άμεσα.

(Μια θεραπεία διαρκεί 10 μέρες και μια σειρά έξι εβδομαδιαίων θεραπειών θα διαρκέσει έξι μήνες. )

Ποια τα οφέλη της Coolifting;

Άμεση αξιοσημείωτη βελτίωση

Αυξημένη ενυδάτωση του δέρματος

Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Διεγείρει τους υποκείμενους ιστούς

Δεν υπάρχει πόνος, δεν υπάρχουν παρενέργειες

Προσιτό

 

Ποια είναι τα οφέλη μιας θεραπείας με CooLifting;

Το CooLiftihg παράγει ένα άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης, εξομαλύνοντας το δέρμα, εξαφανίζοντας τις λεπτές γραμμές και μειώνοντας τις λεπτές ρυτίδες. Έχει επίσης μια μόνιμη αναζωογονητική δράση μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης- τα δομικά στοιχεία του νεανικού δέρματος. Η υφή του δέρματος, ο τόνος και η σαφήνεια βελτιώνονται και τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά αμέσως. Η  CooLifting αντιμετωπίζει τόσο τις ρυτίδες έκφρασης όσο και τις βαρυτικές ρυτίδες του προσώπου. Δημιουργεί άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Εξομάλυνση του δέρματος, εξαφανίζει επιφανειακές ρυτίδες και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες αφήνοντας το δέρμα να λάμπει. Είναι η απόλυτη περιποίηση του προσώπου που αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και φωτεινό.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Το θερμικό σοκ που προκαλείται από το έντονο πάγωμα του δέρματος, δημιουργεί μια δερμική αντίδραση, βαθιά και στιγμιαία, ενώ διεγείρει τους υποκείμενους ιστούς. Επιπλέον, πρέπει να προσθέσουμε τα οφέλη που δημιουργούνται από της κρυοκαρβοξυθεραπεία (CO2): ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος, προκαλεί παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η θεραπεία Coolifting διαρκεί μόλις πέντε λεπτά. Ωστόσο στο THERAPOLIS το συνδυάζουμε με ένα καθαριστικό πρωτόκολλο πριν από τη θεραπεία και χαλαρωτικό μασάζ προσώπου μετά, για να εξασφαλίσουμε ότι τα έντονα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες του Coolifting ορού διαπερνούν πλήρως τους πόρους.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα δω αποτελέσματα;

Το Coolifting δημιουργεί άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης. Εξομαλύνει το δέρμα, εξαφανίζει τις επιφανειακές ρυτίδες και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες αφήνοντας το δέρμα λαμπερό ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Όλα αυτά  αναδεικνύουν τη θεραπεία στην απόλυτη περιποίηση προσώπου.

Πόσες θεραπείες χρειάζομαι;

Σε μία μόνο συνεδρία θα παρατηρήσετε άμεσο αποτέλεσμα. Θα έχτε μια πιο λαμπερή εμφάνιση, θα ενισχύσετε την ενυδάτωση του δέρματος και θα νιώσετε τη σύσφιγξη.

Μια συνεδρία την εβδομάδα για ένα μήνα θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση ακτινοβολίας και θα ενθαρρύνει την ενυδάτωση του δέρματος. Για συντήρηση συνιστάται μία συνεδρία κάθε μήνα.