Θεραπεία Lipomassage LPG

LPG lipomassage

Λιπογλυπτική και αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας σε λιγότερο από μία ώρα!

H LPG® endermologie® είναι μια τεχνική κυτταρικής διέγερσης που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκριθεί από τον FDA της Αμερικής. Είναι μια 100% φυσική θεραπεία και εξαιρετικά αποτελεσματική!

Στοχεύει τους συνδετικούς ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των μυών, του αίματος και της λεμφικής κυκλοφορίας. Αυτή η ειδική τεχνική μηχανικού μασάζ προκαλεί μια βαθιά κινητοποίηση των ιστών και βρίσκει εξαιρετικό πεδίο εφαρμογής τόσο σε εφαρμογές ομορφιάς, όσο και σε στόχους ευεξίας, αποκατάστασης, αθλητισμού και αισθητικής ιατρικής.

Χρόνος Θεραπείας

15-60 Λεπτά

Διάρκεια Αποτελεσμάτων

Μόνιμα

Χρόνος Αποκατάστασης

Την ίδια μέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, παροχετεύει κατακρατήσεις υγρών, επιφέρει μείωση του τοπικού πάχους αλλά και σύσφιξη/βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Το αδυνάτισμα που έχει ως αποτέλεσμα είναι τοπικό και τις περισσότερες φορές δε σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους.

Δεν αντικαθιστά την άσκηση η οποία έχει καρδιοαναπνευστικά οφέλη αλλά απομακρύνει το αποθηκευμένο λίπος, που είναι ανθεκτικό στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα.

Σε ό,τι αφορά μάλιστα στην άσκηση, προτείνεται κάποιας μορφής αερόβια άσκηση αμέσως μετά από κάθε συνεδρία, για να είναι αποτελεσματικότερη η παροχέτευση – μέσω της λέμφου – τοξινών και λιπαρών οξέων, που απελευθερώθηκαν από την χρήση του lipomassage.

Όχι! Η θεραπεία Endermologie αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πρέπει να πονάει ποτέ. Η θεραπεία θα πρέπει να έχει την αίσθηση μιας βαθιάς μάλαξης συνδυάζοντας τα αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Συνήθως προτείνονται 10-20 συνεδρίες, αλλά ο αριθμός αυτός εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου. Οι συνεδρίες συστήνεται να γίνονται 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Ανάλογα με το πρόβλημα, η συνολική θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 2.5 – 3 μήνες.

Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα ορατά από την τρίτη φορά θεραπείας όπου γίνεται και η πρώτη μέτρηση.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν όσο συντηρούνται από τον θεραπευόμενο. Επανασχηματίζοντας την περιοχή που θεραπεύουμε, σημαίνει ότι της δίνουμε ένα “καλούπι”, οπότε εάν δεν υπάρξουν αυξομοιώσεις βάρους, το σώμα θα διατηρήσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία αντενδείκνυται σε περιπτώσεις κιρσών, φλεβίτιδας, ευρυαγγειών καθώς και σε περιπτώσεις κήλης, σε κακοήθειες, σε σκλήρυνση κατά πλάκας. Επίσης σε καταστάσεις αιμορραγίας και στην εγκυμοσύνη.