LPG by Endermologie

LPG by Endermologie

Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A) για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος και προσφάτως και για την αποτελεσματικότητά της στη μετακαρκινική αποθεραπεία  του Λεμφοιδήματος.

Η δράση της θεραπείας Endermologieείναι διπλή:

  • Mηχανοποίηση και
  • Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο .

Μέσω της τεχνολογίας IMR (IndependentMotorizedRollers) – κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως – η προσομοίωση της χειρομάλαξης γίνεται με τον πλέον επιστημονικό τρόπο. Δεκάδες κλινικές έρευνες, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και η ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία  επιτυγχάνει να μηχανοποιήσει και να κινητοποιήσει το συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο , εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση (σε πολλαπλά επίπεδα, με βάση την ποιότητα του ιστού) φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.

Η Endermologie περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (Keymodule) με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτο φυσικό τρόπο , η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, το Keymolude υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται , έπειτα, στις προβληματικές περιοχές. Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος , την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassageβασισμένη στη θεραπεία Endermologieείναι ένα μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για  τη σμίλευση του σώματος , τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θεραπεία Lipomassage που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά και επιφανειακά , είναι 100% φυσική και απολαυστική , δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους , καταπολεμά την κυτταρίτιδα , συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε.

  • Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος
  • Δραστηριοποιείται άμεσα για την αποσυμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα
  • Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, ενισχύει την μικρό-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.

Κάθε θεραπεία Endermologieδιαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Χρειάζονται τουλάχιστον 10-16 συνεδρίες ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης της κυτταρίτιδας, αλλά μπορούμε να έχουμε εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες 5-6 κιόλας συνεδρίες. Μ ε την πρόοδο, όμως, της θεραπείας τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, έως ότου φτάσουμε στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

Το μυστικό για ένα πιο λεπτό και καλοσχηματισμένο σώμα βρίσκεται στην LPG και την καρδιά του λιποκυττάρου. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το  Lipomassage ενεργοποιεί το λιποκύτταρο μέσω των β΄υποδοχέων που προκαλούν τη λιπόλυση (απελευθέρωση λίπους). Επίσης το Lipomassage διεγείρει τους ινοβλάστες (σύσφιγξη), διασπά το συσσωρευμένο λίπος , λειαίνει τις πτυχές του δέρματος και αυξάνει τις μεταβολικές ανταλλαγές και την παροχέτευση των κατακρατήσεων.

Αδυνάτισμα – ROLL΄In. Ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης στο λιποκύτταρο, διασπώντας και απελευθερώνοντας λιπαρά οξέα.

Σύσφιγξη – ROLL΄OUT.  Διεγείρει τους ινοβλάστες,  ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης , τονώνοντας και συσφίγγοντας έτσι το δέρμα.

Λιπογλυπτική – ROLL ΄UP. Αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες και ελαστικοποιεί τα διαφράγματα (λειαίνοντας τη «φλούδα του πορτοκαλιού»).

Το Lipomassage είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και στους άντρες- Τοπικό πάχος , σωσίβια, κοιλία, διπλοσάγονο, απροσδιόριστοι θωρακικοί μύες. Το lipomassage τα καταφέρνει εκεί όπου η δίαιτα και η άσκηση αποτυγχάνουν.