Λιποδιαλυτική θεραπεία αγκινάρας

Λιποδιαλυτική θεραπεία αγκινάρας

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ

Τι είναι:

Η λιποδιαλυτική θεραπεία αγκινάρας είναι μια προιοντική θεραπεία λιποδιάλυσης που εφαρμόζεται μόνη της ή σε συνδυασμό με μηχανική θεραπεία λιποδιάλυσης που στοχεύει στην απώλεια βάρους και πόντων. Είναι μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση του περίσσιου λίπους σε όλο το σώμα, που μπορεί να εφαρμοστεί σε άντρες και γυναίκες, και δεν έχει αντενδείξεις. Περιέχει δραστικά συστατικά όπως εκχύλισμα Αγκινάρας, Argisil C, Καφεΐνη, εκχύλισμα Κισσού και Guarana που με την συνδυαστική τους δράση, δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα λιπόλυσης, καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, αλλά επίσης βοηθούν και στην αποσυμφόρηση της μικροκυκλοφορίας των ιστών,.

Αίσθηση θεραπείας:

Η θεραπεία δίνει μια αίσθηση θερμότητας, και προκαλεί υπεραιμία και εφίδρωση.

Αντενδείξεις θεραπείας:

Η θεραπεία αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από κιρσούς, φλεβίτιδα, ή έντονες ευρυαγγείες, λόγω της αγγειοδιαστολής που προκαλείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενώ μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε άτομα με χαμηλή ή υψηλή αρτηριακή πίεση. Επίσης, αντενδείκνυται σε περίπτωση που το άτομο έχει αλλεργία σε κάποιο από τα δραστικά συστατικά.

Διάρκεια θεραπείας:

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 40 λεπτά συνολικά

Πόσες επαναλήψεις απαιτούνται:

Η θεραπεία έχει αποτέλεσμα και από την πρώτη εφαρμογή, αλλά απαιτείται να ολοκληρωθεί ένας κύκλος θεραπειών για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος. Ο κύκλος αυτός ανάλογα με την περίπτωση, περιλαμβάνει από 8 έως 12 επαναλήψεις, 1 φορά την εβδομάδα. Επίσης η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και να εφαρμόζεται εναλλάξ με μηχανική θεραπεία λιποδιάλυσης ή ανάλογα με το είδος του μηχανήματος, μπορεί να εφαρμοστεί και την ίδια μέρα.

Αποτέλεσμα:

Το αποτέλεσμα που υπάρχει, είναι πρωτίστως η απώλεια πόντων που με τις επαναλήψεις των θεραπειών επιτυγχάνεται αλλά και η μείωση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, ανάλογα πάντα με τον οργανισμό του θεραπευόμενου αλλά και την τήρηση των οδηγιών που του έχουν δοθεί (πχ διατροφή, τήρηση προγράμματος επαναληψιμότητας κλπ).